Vyhľadávanie

Zariadenie na bicykli

21.04.2013 20:14

 

Jazda na bicykli je šport, ktorý ponúka veľké fitness, súťaž, potešenie a stres úľavu. Avšak, s cieľom získať čo najviac z vášho cyklistiky je dôležité investovať do poriadneho vybavenia a cyklistické oblečenie. Je tiež veľmi dôležité, aby vaše bicykel je správne nastavený pre vás.
 
Umožňuje spustiť v zozname cyklistické oblečenie ako akýsi kontrolný zoznam, ktorými môžete zaistiť, že dostanete čo najviac z vášho cykloturistiku. Samozrejme musíte mať na bicykli a potom helmu, okuliare, cyklistický dres, polstrované cyklistické šortky, rukavice, cyklistické topánky a ponožky.
 
Pri nákupe na bicykli, prvá vec, ktorú by ste sa mali pozrieť na to, či je rám správnu veľkosť pre vás. Veľkosť je závislá na svojej výške, ale tiež na dĺžke hornej časti tela. Tieto dva faktory budú určovať výšku rámu v sedlovej trubke, rovnako ako dĺžka hornej rámovej trubky. Rôzne rám stavitelia často používajú rôzne uhly, čo má za následok zmeny v ráme rozmerov. Je to najlepšie pre znalca, ktoré vám pomôžu osobne zistenie správnej veľkosti rámu.
 
Ďalej musíte sa uistiť, že výška sedla správna, zvyčajne umožňuje 25-30 stupňov ohybu nohy, keď noha je v spodnej časti zdvihu pedála. Tu opäť je vhodné, aby expert pomôcť. Ďalšou možnosťou nastavenia je dĺžka stonky, uhol sedla (čo je obvykle nastavený rovnobežne so zemou) a predné dozadu, sadla za ako to kĺže na svojich koľajniciach. Akonáhle ste sa správne osadený na bicykli sa môžete sústrediť na kompletizácia sa v cyklistické oblečenie.
 
Cyklistické dresy (tričká) sú vyrobené z priedušného materiálu, a sú tesne tak, aby klapka okolo vo vetre. Na prednej strane dresu má zips a na chrbte má tri vrecká, v ktorých si môžete dať svoj voľný trubice, čerpadlo, kľúče alebo iné predmety. Cyklistické kraťasy vyrobené z Lycry a sú čalúnené, aby väčšie pohodlie na sedle. K dispozícii sú cyklistické šortky so sťahovaním v páse, ale mnohí dávajú prednosť "Bib šortky", ktoré prichádzajú s ramienkami, ktoré beží cez ramená zdvihnúť šortky. Cyklistické kraťasy priliehal k zníženiu odpor vzduchu.
 
Existuje mnoho cyklistických prilieb na trhu v týchto dňoch, z ktorých mnohé sú vysoko nastaviteľné. Pozrite sa na indikáciu, či je prilba podľa Vášho výberu spĺňa normu skúšobne. Cyklistický obchod bude môcť, aby vás vo vašom výbere a pravdepodobne nebude predávať prilbu, ktorá nie je v súlade s bezpečnostnými normami. Uistite sa, že prilba je upravená takým spôsobom, že to padne pohodlne, ale pevne na hlave.
 
Dobrý pár športov, alebo cyklistických okuliarov, ochráni vaše oči pred slnkom a ako všetky hmyzom alebo inými predmetmi, ktoré môžu lietať do očí, keď ste na bicykli. Pozrite sa na pár, ktorý vojde pohodlne, poskytujú dostatočnú ochranu pred vetrom a dať požadovanú ochranu proti UV žiareniu.
 
Pre väčšie pohodlie na riadidlách, skúste pár cyklistické rukavice, budú tieto bezprstové kožené rukavice dlaň polstrované tiež chráni vaše ruky mali by ste seknúť sebou. Potom všetko, čo potrebujete, je pár členku vysoké cyklistické ponožky a slušný pár tuhých podrážkou cyklistické topánky. Topánky by mali mať pevnú podrážku, aby sa znížilo množstvo energie stratenej pri zdvihu pedálu. Ak je vašim jediným je príliš mäkký a vaša noha ohýba okolo pedálu, vlastne vyplytvá veľa energie, ktorú vaše nohy sú tak tvrdo pracovať pre prenos do pohybu vpred.
 
Cyklistika sa stáva oveľa príjemnejšie, keď ste schopní jazdiť pohodlne a bezpečne v správnej cyklistické vybavenie. Ako cyklista lepšie pripravení vám bude efektívnejší vo svojom bicykli a získať oveľa viac z nej.