Vyhľadávanie

Sánky budete túto zimu naozaj potrebovať

07.12.2013 21:12

Prichádza znova čas Vianoc. Všetci sa tešia na krásne sviatky, ktoré nás čakajú. Všade sa chumelí sneh a na kopcoch sa to len hemží lyžiarmi. Deti znova po roku vybrali sánky z pivníc a hor sa na kopec. Určite aj Vy máte úžasné deti, ktoré sa túžia ísť sánkovať a vy by ste im to mali určite dopriať. Určite máte množstvo miest kde sa môžete ísť s deťmi zabaviť. Pokiaľ sa radi chodíte lyžovať, určite sa lyžovať choďte. Vaše deti to v dospelosti určite ocenia. Pretože vedieť sa lyžovať je super a deti sa lyžovať chcú. Ak veľmi nemáte záujem sa lyžovať určite sa choďte aspoň sánkovať. Vyberte si krásny slnečný deň a presvedčiť deti nebude určite problém. 

Prípravy na poriadnu sánkovačku

Ráno sa poriadne naraňajkujte a poriadne sa poobliekajtu. Potom si musíte vybrať kde sa pôjdete sánkovať. Pokiaľ bývate niekde na sídlisku, je náročnejšie vybrať vhodný kopec. Pokiaľ nemáte žiadny v dosahu, budete musieť ísť do lyžiarského strediska alebo niekde mimo mesto. Pokiaľ bývate v dedine, máte postarené o kvalitnú sánkovačku takmer kdekoľvek. Ak ste si už vybrali miesto, dbajte na bezpečnosť. Pokiaľ sú deti malé, sánkujte sa s nimi a kontrolujte zjazd z kopca tak aby sa nikomu nič nestalo. Pokiaľ sú deti väčšie, kľudne ich pusťte samé, ale vždy ich poučte o tom aby si dávali pozor. A hlavne aby dávali pozor aj na ostatných.
 
Nezabudnite si pribaliť nejaký čajík do termosky aby vám nebola zima. Sane môžu byť samozrejme aj výborný darček pod stromček. Je to na Vás, ale určite budú vaše deti naozaj šťastné.